Our Applications Cover Diverse Corporate Markets

Vi skaper varige verdier.

Get started today
Discover more

Våre tjenester er å se på som et strategisk verktøy for styrer, eiere og toppledere. Vi skaper varige verdier hos kundene våre, – verdier som blir igjen i selskapet etter at vårt oppdrag er sluttført.

Vi bidrar med topp lederkompetanse til bedrifter i en omstillings- eller restruktureringsfase, enten fordi de ikke har kompetansen selv, søker impulser utenfra eller det oppstår en situasjon hvor man trenger en sterk og handlekraftig lederressurs i en periode. Vi leverer også spesialkompetanse som en del av et leveranseteam.

Incepto Executive AS ble startet i 2018 av Rolf Svendsen og Tor Hansen. Begge med lang erfaring fra lederstillinger i næringslivet. De har en solid og sammensatt erfaring med å finne riktige folk til å løse konkrete oppgaver. Sammen med resten av teamet i Incepto Executive as besitter de antakelig Norges beste kompetanse og lengst erfaring innen Interimledelse.

Vårt team

I tett samarbeid med kundene våre definerer vi behovet, finner de riktige kanditatene for å løse oppgaven og følger kundene og interimlederen tett opp. Vi er rådgivere og sparringpartnere og ønsker å være tett på i hele prosessen.

Kontakt oss for en prat – enten du bare vil lufte en problemstilling eller du ønsker å bli en del av vårt miljø.

Rolf Svendsen
Rolf Svendsen+47 900 32 331
Tor Hansen
Tor Hansen+47 934 10 730
Geir Erik Lian
Geir Erik Lian +47 970 57 772
Elisabeth Rustand
Elisabeth Rustand+47 915 38 238

Siste nytt

Se alle nyheter
 • «Skap vekst og fornyelse, men glem ikke å effektivisere og samtidig reduser kostnader» «Sett retning og gå foran, men vis ydmykhet og husk å involvere medarbeiderne» «Pass på trivselen i teamet, men hold et skarpt øye på resultatoppnåelse» Les videre og få et innblikk i hvordan du som leder navigerer i spenningsfeltet mellom paradokser og motstridende krav – uten å miste fokus på balanse eller handlekraft.

  Les mer
 • I et omveltende og dynamisk marked og i alle virksomheter oppstår det situasjoner hvor det internt mangler riktig kompetanse.

  Les mer
 • Incepto Executive AS leverer lederressurser som en tjeneste, - handlekraftige toppledere med høy kompetanse og svært bred erfaring. Passer du til denne beskrivelsen?

  Les mer
 • Det er et «godt arbeidsmarked» om dagen - godt for de som er på jakt etter jobb i hvert fall.

  Les mer
 • I vår bransje snakker vi som regel om krisehåndtering når det oppstår en alvorlig hendelse

  Les mer
 • Bli klokere på hvilke, og hvorfor de er uunnværlige både for deg som leder

  Les mer